Wilfa Ju1s-400s Squeezy Råsaftcentrifug - Svart

Wilfa Ju1s-400s Squeezy Råsaftcentrifug - Svart
Kategorier: Köksapparater, Bakning
Brand: Wilfa
625 SEK
Mer Info!

SQUEEZY JUICECENTRIFUG Med Squeezy juicecentrifug kan du gör dina egna nyttiga och hemmapressade juicer precis som du vill ha dom. Genom att pressa grönsaker och dina favoritfrukter får du möjligheten att ge dig själv en energifylld vitaminkick som start på dagen. SQUEEZY JUICECENTRIFUG – DRINK YOUR VITAMINS Med Squeezy juicecentrifug kan du gör dina egna nyttiga och hemmapressade juicer precis som du vill ha dom. Genom att pressa grönsaker och dina favoritfrukter får du möjligheten att ge dig själv en energifylld vitaminkick som start på dagen. Maskinen är utrustad med två hastigheter vilket gör att den både kan pressa juice från mjuka och hårda frukter eller grönsaker. Färsk juice varje dag Juicecentrifugen är utrustad med en kraftfull 400 W motor som snabbt och effektivt pressar ut juice ur både frukter och grönsaker. Filtret ser till att pressa ut maximalt med juice och behållaren för fruktkött säkerställer att inget fruktkött hamnar i juicen. Säkerhetsbygeln förhindrar start vid eventuell felaktig montering vilket gör användandet tryggt och säkert. För både frukt och grönsaker Använd dina favoriter bland frukt och grönt och skapa fantastiska smaker. Pressa till exempel apelsin och ananas och njut av exotiska smaker eller ta morötter och betor och gör en nyttig och smakrik grönsaksjuice. Den medföljande behållaren placerar du vid juiceutloppet under press och passar sedan utmärkt att ställa på bordet för servering. Stort inmatningsrör Tack vare det stora inmatningsröret placerar du enkelt frukt- och grönsaksbitar i din juicecentrifug. Tryck sedan försiktigt ner mataren och vrid hastighetskontrollen till antingen första eller andra läget beroende på vilka ingredienser du använder – läge 1 är lämpligt för mjuka frukter som melon, gurka, apelsin och tomat, läge 2 gör sig utmärkt för hårdare frukt och grönt som morot, äpple, selleri och betor. Tips och tricks! Dröj inte för länge med att rengöra juicepressen efter användning – den är lättare att rengöra om juicen och fruktköttet är färskt. Använd färsk frukt och färska grönsaker eftersom de innehåller mer juice. Ananas, rödbetor, selleristjälkar, äpplen, gurkor, morötter, spenat, meloner, tomater, granatäpplen, apelsiner och druvor lämpar sig extra bra för bearbetning i juicecentrifugen. Du behöver inte ta bort tunna skal eller skinn. Endast tjocka skal, t.ex. från apelsiner, ananas och okokta rödbetor, behöver tas bort. Ta också bort det vita under skalet på citrusfrukten eftersom det har en bitter smak. Äppeljuice blir snabbt brun. Tillsätt några droppar citronsaft för att sakta ner processen. Frukter som innehåller mycket stärkelse, till exempel bananer, papaya, avokado, fikon och mango, lämpar sig inte för bearbetning i juicecentrifugen. Använd en matberedare eller mixer för att bearbeta dessa frukter. Drick gärna juicen så snart som möjligt efter att du har pressat den. Om juicen utsätts för syre under en längre tid påverkas smaken och näringsvärdet negativt. Tryck alltid ner mataren långsamt för att pressa ut maximal mängd juice.