Rullar för tillverkning av krokantrullar eller formning av flarn.Längd 14 cm, diameter 3 cm i ena änden, diameter 2,4 cm i andra änden.Går att diska i maskin. Recept Krokantrulle Ingredienser (12 portioner) 1 dl sötmandel ¾ dl strösocker 50 g smör 1 ½ msk vetemjöl 1 ½ msk grädde 1 msk ljus sirap 100 g blockchoklad Chokladkräm 100 g rumsvarmt smör 2 msk kakao 3 msk florsocker Tillagning: Sätt ugnen på 150 grader. Skåla, skala och hacka mandeln. Blanda mandeln, strösocker, smör, vetemjöl, grädde och sirap i en kastrull. Låt sjuda under lätt omrörning. Fördela smeten genom att klicka ut den på en papprad plåt. Grädda mitt i ugnen i 7-8 minuter. Lått svalna lite på plåten och rulla den därefter runt flarnrullarnaLåt rullarna svalna. Blanda alla ingredienser till chokladkrämen. Spritsa in krämen i krokantrullarna. Smält blockchokladen försiktigt i mikron. Doppa ändarna på krokantrullarna i chokladen och lägg dem sen på en tallrik med bakplåtspapper eller liknade och ställ in i kylskåpet.