Russell Hobbs: 3 in 1 Deep Fill Snack Maker 24540-56

Russell Hobbs: 3 in 1 Deep Fill Snack Maker 24540-56
Brand: Russell Hobbs
549 SEK
Mer Info!

Russell Hobbs Smörgåsgrill med utbytbara plattor 24540-56

Denna 3 i 1 grill är en mångsidig hjälpreda i köket
De tre löstagbara plattorna för Belgiska våfflor, varma smörgåsar och grillning är enkla att skifta mellan när familjen är sugen på olika saker. Oavsett om du vill avnjuta våfflor med färska bär, grilla knaprig bacon till frukost eller göra varma smörgåsar med klassisk ost- och skinkfyllning är ingen utmaning för stor för Russell Hobbs 3 i 1 grill.


Plattor för extra mycket fyllning
Tack vare de extra djupa plattorna kan du tillsätta några extra ostskivor eller varför inte en handfull hackade champinjoner, perfekt när aptiten är på topp. 

Plattor som är enkla att rengöra
Vi är medvetna om att matlagning ibland kan resultera i en riktig röra, därför är denna 3 i 1 grill designad för att du ska slippa onödigt kladd. Även om din grill har svämmat över av smält ost eller om det blev lite för mycket smet till dina våfflor kommer den smarta non-stick ytan se till att rengöringen går på nolltid. Antingen torkar du rent med en trasa efter varje användning eller så lägger du plattorna i diskmaskinen och ägnar din tid åt något viktigare, som att hitta på nya spännande recept!

Handtag med lås
Tack vare det låsbara handtaget kan du säkerställa att dina smörgåsar håller sig där de ska, perfekt för att hålla din utsökta
fyllning på plats inuti grillen istället för på din köksbänk.

Smart förvaring
Denna smörgåsgrill är utvecklad för att ta så lite plats som möjligt, den är inte bara kompakt utan du kan även ställa den vertikalt när du inte använder den.

Indikatorlampor
Russell Hobbs smörgåsgrill är utrustad med två olika indikatorlampor som hjälper dig att veta statusen på din grill. Den röda lampan informerar dig om att grillen är på och den gröna lampan berättar när smörgåsen är färdiggrillad.


Funktioner:
Löstagbara plattor för: Smörgåsar, grillning eller belgiska våfflor
750 Watt
Extra djupa smörgåsfack
Non-stick plattor för enkel rengöring
Kan förvaras vertikalt för smart förvaring
Gummerade fötter för extra stabilitet
Tillagar 2 portioner
Indikatorlamor för ¿På¿ och ¿Klar¿
Låsbart handtag