Frukt och grönsaker behöver inte vara det minsta exotiska för att göra sig förtjänta av titeln powerfoods. På våra breddgrader finns det massor av råvaror som innehåller fantastiska mängder av mycket hälsosamma ämnen som håller oss starka och friska och skyddar oss mot en rad sjukdomar. Det gäller bara att väva in dem i vardagen och utnyttja all deras saft och kraft. Men hur, tänker du kanske? Svaret får du i den här kokboken, som ger dig massor av inspiration till hur du får ut det bästa ur 22 lättillgängliga, supernyttiga och härliga powerfoods. Se fram emot 66 recept på nyttiga och välsmakande rätter, utvecklade av I FORM:s matskribent Anne Larsen i samarbete med kostexperten Martin Kreutzer. POWERFOOD I PRAKTIKEN ger dig: Grundlig information om råvarornas fantastiska egenskaper Totalt 66 recept baserade på de 22 nyttigaste råvarorna 14 snabba förrätter 31 spännande middagsrätter 6 enkla desserter 4 lätta bakverk 6 delikata drycker 5 nya sorters tillbehör