Här finner Du de bästa recepten från boken “Pietros kök” och därtill nästan 80 helt nykomponerade recept. Pietro Fioriniello tog med sig de bästa idéerna om god mat från Neapel. I Sverige har han blandat sin matkultur med det bästa från vår: marulken och ostronen till exempel. Jan Norming, författare och kulturjournalist, har hängt i Pietros kök i flera år. Årets resultat är en samling recept, enkla och lättlagade, som inbjuder läsaren att fortsätta skapandet. Pressklipp om Pietros mat & restaurang: “Pietros La Cucina Italiana är den bästa italienska restaurangen i Göteborg. Det ligger i detaljerna: alltifrån den egna smaksatta olivoljan med vitlök, chili och citron till krämig risotto och vidare mot äventyr med skaldjur, grönsaker och kalvfilé med skogssvamp. Nöjesguiden (Betyg: Mycket bra) “En av de bästa och trevligaste middagar vi ätit någonsin …” GT/Expressen 2004 (Betyg: 5 Getingar = Klassiker)