Den klassiska pizzatraditionen från Neapel är känd för sina välsmakande och enkla pizzor, som bakas i en riktigt varm stenugn. Inte nog med att Ooni från Skottland är rätt långt från Neapel, men om man ska tro de stolta skottarna och media som BBC samt The Independent, så kan du laga minst lika goda pizzor i din nya gas-pizzaugn. Koda-ugnen har plats till pizzor på upp till 30 cm i diameter, och den kompakta ugnen gräddar pizzan på nolltid. Du kan faktiskt grädda en pizza på bara 60 sekunder, och ugnen värms upp till maxtemperatur på 500°C efter bara 20 minuter.Pizzaugnen levereras naturligtvis med en specialdesignad pizzasten och med i paketet följer även ett häfte med recept och tips. Ugnen har en inbyggd tändare och den värms upp med propangas precis som en gasolgrill eller -ugn. Gasen tillförs via en slang och ugnen passar till en regulator av svensk standard med ett truck på maximalt 30mbar. Slang och regulator ingår ej (finns här).