MOTOROLA Baby Monitor PIP1010 WIFI

MOTOROLA Baby Monitor PIP1010 WIFI
Brand: MOTOROLA
2139 SEK
Mer Info!

En babymonitor med lugnande ljud och mörkerseende, styrd direkt från mobilen via Wi-Fi.

  • Appstyrd, direkt från mobil eller tablet
  • Panorera, tilta och zooma för perfekt vinkel
  • Spela upp lugnande ljud, vaggvisor och egna röstinspelningar
  • Övervakning av rumstemperatur
  • Mörkerseende, tvåvägskommunikation och högkänslig mikrofon

Babymonitor PIP1010 från Motorola är en smidig babyvakt som genom Wi-Fi har full övervakning av ditt barn. För att få den perfekta vinkeln över barnet så kan monitorn fästas på väggen med det medföljande väggfästet samt panorera, tilta och zooma. Babymonitorn har en inbyggd termometer, vilket gör det enkelt att övervaka så att rumstemperaturen är behaglig för barnet. Den har även ett infrarött mörkerseende, tvåvägskommunikation och en högkänslig mikrofon. Allt detta för att den som använder monitorn både ska se, höra och kunna kommunicera med barnet på ett så smidigt sätt som möjligt. 

PIP1010 kopplas enkelt upp till Wi-Fi och styrs sedan via appen Motorola Nursery, direkt från mobil eller tablet. Denna app gör det möjligt att följa barnet i Full HD 1080p och samtidigt ta bilder, spela in video samt lagra dessa för att få en så bra överblick av barnet som möjligt. Från appen kan även förinspelade vaggvisor, lugnande ljud samt egna röstinspelningar spelas upp inne hos barnet. En ypperlig funktion för att barnet ska få varvat ned och samtidigt känna sig trygg av igenkännande röst.

Möjligheten finns att koppla samman upp till fyra kameror, vilket ger ännu fler vinklar och bredare synfält för en så komplett övervakning som möjligt.