Alla hemmakockar som någon gång besökt en asiatisk livsmedelsbutik har nog upplevt både extas och förvirring inför det stora utbudet av burkar, flaskor och kryddor. Men var ska man egentligen börja? Vad är MSG egentligen och varför finns det så många olika sorters soja? I kokboken Mitt kinesiska skafferi hittar du svaren. Med både lättlagade recept och autentiska paradrätter är det här en guidebok som tar med dig på en resa genom Kinas matkultur och dess viktigaste smaksättare.På ett opretentiöst och pedagogiskt sätt går Jimmy Guo igenom sitt skafferi, ingrediens för ingrediens, och hjälper dig att lyckas med den kinesiska maten hemma – oavsett om du är nybörjare, erfaren eller avancerad matlagare.Jimmy Guo (född 1991) är tidigare copywriter inom modebranschen och vann tittarnas hjärtan i Sveriges Mästerkock 2022. Med sin kärlek för stora smaker, sitt öga för vackra uppläggningar och kinesiska bakgrund vill han inspirera flera till att upptäcka och laga asiatisk mat hemma.