Äntligen är Catarina König tillbaka med en ny kokbok fylld till brädden med det som är hennes signum enkla, snabba och gudomligt goda recept på lyxiga middagar från tilltugg till dessert. I kapitlen mingelmat och tillbehör, förrätter, varmrätter och desserter finns allt du behöver för att skapa en middagsmeny med extra guldkant. Här finns färdiga trerättersmenyer, tips på menyer för lite större sällskap, perfekta bjudmaten när grannarna kommer över på middag, den romantiska supén på tu man hand, tips till tjejmiddagen och herrmiddagen och mycket mer.
Catarina bjuder på sina lyxigaste mingeltilltugg som löjromssemlor, asiatiska smakbomber som het räkröra på friterad gyoza, här finns tre variationer på råbiff, flat bao med långbakad fläsksida, bästa Texas chilin, magiska shrimp tacos, torskrygg med champagnesås, dumplings och bästa burgaren.
Pröva också lite enklare vardagslyx som krämig pasta med kyckling, soltorkade tomater och spenat, piri piri-kyckling och chili con carne. Till efterrätt kan du kröna måltiden med glass med muskot-kolasås och salt maräng, friterad munk med kardemummaglass och äppelkompott eller cheesecake i glas på tre sätt med key lime, lakrits eller blåbär Och missa inte chansen att lära dig Catarinas extragoda recept på bearnaise, hollandaise och majonnäs som passar till allt och lite till.
Catarina Königs största passion är mat. Via Instagram och den mycket uppskattade bloggen på Elle mat och vin inspirerar hon dagligen sina läsare och trogna följare med nya smarriga recept och sina egna snygga matfoton.