Vare sig planen är söndagsmiddag för hela släkten eller vardagsmat för en hittas det perfekta receptet här! Med Gulbetor och ricottamoln uppslagen på köksbänken kan var och en bli sitt eget livs mästerkock.
Tara Junkers samlingsverk för livsnjutare utgår från Junkers egna matminnen och rena råvaror som är lätta att hitta i varje affär. Tyngdpunkten ligger på grönsaker men i det här opuset hittas också läckra rätter på fisk och skaldjur. Receptiken är rik och genomtänkt utan att vara krånglig. Junkers matlagningsfilosofi utgår från hennes bakgrund som näringsexpert men det allra viktigaste är förstås att njuta!
Tara Junker, född 1995, är kokboksförfattare och matinfluenser. Tara skriver recept och kolumner för olika magasin och undervisar på matlagningskurser. Hennes tidigare böcker Syö hyvä olo (2018), Syö hyvä mieli (2019) och Kasviksia viikon jokaiselle päivälle (2020) är försäljningssuccéer som utkommit i många upplagor och på kort tid fått klassikerstatus på den finländska kokboksscenen. Gulbetor och ricottamoln är en självklar fortsättning i serien av böcker som hittat in i många hemmakockars vardag och hjärtan.