Det moderna uteköket framstår som raffinerat, internationellt och framförallt omisskännligt aromatiskt. Mångfalden av recept ger den klassiska flintasteken och grillkorven hård konkurrens. Med hjälp av denna grillbok hittar du garanterat fram till din egen favorit, för här finns inte bara mängder av goda recept med kött, fågel, fisk och grönsaker utan även nyttiga kunskaper om grillutrustning och grillningsteknik.
- Antingen om det handlar om att hitta nya älsklingsrecept som sesam- och Serranoburgare, surf &turf och pizza eller att få bekräftat hur man gör odödliga oldtimers som spareribs, t-benstekar och lammkarré - här kan du låta dig inspireras av vår omväxlande mångfald.
- Recept på såser, tillbehör, varianter, sallader och marinader kompletterar huvudrätterna och ger många goda idéer för det perfekta grillnöjet.
- Träkol, gas eller elektriskt, direkt eller indirekt grillning, hur tänder man grillen på rätt sätt eller väljer bra tillbehör - den omfattande inledningen förklarar hur man blir en riktig grillmästare.
- Till varje receptkapitel hör värdefulla proffstips om hur man bäst grillar kött, fågel, grönsaker och fisk.
- Detaljerade receptbeskrivningar och steg- för stegfoton till varje recept hjälper dig att lyckas, och strålande färgfoton ger dig lust att prova.