BLACK+DECKER Mikrovågsugn Digital 25L 900W Svart

BLACK+DECKER Mikrovågsugn Digital 25L 900W Svart
Brand: BLACK+DECKER
2499 SEK
Mer Info!

25L Black+Decker Mikrovågsugn med Grill & Varmluft, 900W, 5 Effektnivåer & Tiningsfunktion - Värm, Tillaga, Grilla & Baka  

  • Tillaga, värm, grilla, baka och tina 
  • Förhöjd grill för att snabbt grilla alla typer av mat
  • 9 förinställda tillagningsalternativ
  • 5 effektnivåer tiningsfunktion, grillfunktion och varmluft
  • Elegant design och inre belysning

Detta är är en superkomplett digital multifunktionsmikrovågsugn som erbjuder flera tillagningsmöjligheter. Med sin 25l kapacitet, 900W effekt och en 1000W grill, kommer du att kunna värma, laga, grilla, baka och tina upp en mängd rätter och recept. Den har 5 effektnivåer, 9 recept i automenyn, 2 tillagningslägen som kombinerar matlagning och grill och varmluftsfunktion för att uppnå krispigare resultat.

Ställ in timern i upp till 95 minuter och oroa dig inte, ljudvarningen varnar dig när tillagningstiden är slut. Mikrovågens LED-skärm indikerar tiden och hjälper dig också att programmera funktioner och tillagningslägen.

Välj varmluft för att få krispigare och godare rätter på nolltid. Den heta luften cirkulerar jämnt runt insidan av mikrovågsugnen och når alla dess hörn och uppnår bästa resultat. Tillaga eller värm potatis, popcorn, pasta, pizza, kyckling och kakor; samt tina eller värm maten, med de 9 automenyalternativen som den erbjuder. 

Om du föredrar att använda den separat än de förinställda tillagningslägena, behöver du bara välja din effekt från de 5 tillgängliga eller välja en av de två kombinerade funktionerna som den innehåller. Men det är inte allt,mikrovågsugnen har också ett förhöjt grillgaller så att du kan grilla alla typer av rätter och en plåt för att baka dina favoritkakor. 

Inuti har den en lampa så att du kan se hur matlagningen går framåt. Och för att garantera barns säkerhet har den ett barnskydd som begränsar användningen om barnet inte övervakas av en vuxen.

Dess rostfria stål och svarta finish ger en extra touch av elegans som kommer att se perfekt ut i alla kök. Den har en platta på 270 mm i diameter och dörren öppnas med ett handtag.