Ordet cocktail signalerar fest och trevligt umgänge, och självklart ska alla som väljer bort alkohol bjudas på en alkoholfri motsvarighet.
Med den här boken lär du dig skapa stora smaker och vackra alkoholfria drinkar, så kallade virgin drinks.
Överraska med en törstsläckande välkomstdrink, en läskande bål, en grogg efter maten eller en värmande toddy.
Blended, muddlad eller skakad, om detta och mycket annat kan du också läsa i Alkoholfria cocktails. Naturligtvis ingår även handfasta råd och smarta tips som gör det lätt att lyckas som bartender i hemmabaren.
ÖRJAN ÅSTRAND är barmästare med över 30 års erfarenhet inom restaurangbranchen. Han tävlar med framgång i bartending och drinkskapande och arbetar idag på restaurang Tennstopet i Stockholm. Hans mångåriga intresse för alkoholfria drinkar har bland annat resulterat i Almedalsdrinkarna, ett projekt startat av UNF (Ungdomens Nykterhetsförbund) för att lyfta fram alkoholfritt drickande under Almedalsveckan i Visby.