101 Smoothies - Vitaminrika Fruktdrinkar Att Njuta Av

101 Smoothies - Vitaminrika Fruktdrinkar Att Njuta Av
99 SEK
Mer Info!

 101 Smoothies är en av Sveriges mest sålda smoothiebok, och den absoluta guiden till smoothievärlden för dig som vill ha kul i köket och skapa läckra och näringsrika fruktdrinkar. Ett kapitel om Eliq´s favoriter, varma och kryddiga smoothies, är ett nytt i denna uppdaterade utgåva.

För snabb och lätt överblick är det 101 recepten indelade i fem kategorier: frukt- och bärsmoothies, frukost- och yoghurtsmoothies, nytt kapitel om varma och kryddiga samt smoothiebowls.

Med hjälp av boken lär du dig enkelt att göra supergoda smoothies och att det finns mycket på att vinna att tillaga allt från grunden istället för att köpa hel- eller halvfabrikat. Naturligtvis bygger recepten på ett ekologiskt miljötänk och vikten av att köpa närodlat och säsongsanpassat.

Boken innehåller även en presentation av varje frukt och grönsak - när på året de är bäst, var i världen de odlas, när de skördas samt hur de bör förvaras  för att få ut bästa möjliga smak. Dessutom kortfakta om hur de bäst fryses in, vilka verktyg som är bra att till hands samt tips om servering och garnering.

Eliq Maranik har skrivit ett flertal storsäljande mat- och dryckesböcker som fått priser både i Sverige och utomlands. Idag är böckerna översatta till ett tiotal språk och finns utgivna i närmare trettio länder. Hennes smoothiebok, 101 smoothies underbara fruktdrinkar att njuta av vann första pris i sin kategori vid Måltidsakademin 2012 och silvermedalj på den internationella Gourmand Cook Book Awards 2013.